Afklarende samtale

Vi tilbyder en gratis, anonym og 100% uforpligtende samtale til dig og din pårørende.

Afklarende samtale – gratis og uforpligtende

Har du et problem, eller er du i tvivl om du eller en af dine pårørende har et alkohol eller stofmisbrug. Du kan du kontakte os for en uforpligtende og afklarende samtale med en professionel misbrugsbehandler. Uanset om det er dig selv eller om du er pårørende til en misbruger, kan en afklarende samtale hjælpe dig til en stører forståelse af problemet og hvad der nødvendigvis må gøres hvis misbruget skal standses.  

Formålet med en afklarende samtale er at hjælpe dig med, at blive afklaret i forhold til de spørgsmål der måtte presse sig på. Spørgsmål som; Hvornår er det brug, overforbrug, misbrug, afhængighed? Hvornår har man en afhængighed? Har jeg et behandlingskrævende misbrug? Har jeg brug for professionel hjælp? Hvordan foregår en behandling? Hvor lang tid tager en behandling? Hvad koster en behandling? Hvad består en behandling af? Kan jeg som pårørende få hjælp? 

Det er ikke en skam at blive afhængig, det er en skam ikke at gøre noget ved det.

Der er ingen der vælger at blive afhængig af alkohol eller stoffer. Afhængighed udvikler sig langsomt over tid og de fleste opdager først at de er blevet afhængige når det er for sent.

Alkohol- eller stofproblemer rammer alle lag af samfundet. Mange misbrugere har arbejde og er en del af en familie, andre har mistet deres arbejde, familie og meget mere… Langt de fleste alkoholikere og stofmisbrugere sidder derhjemme og drikker eller tager stoffer alene. 

Det er vores erfaring at det er muligt for en misbruger at finde mening og livsglæde uden brug af alkohol og stoffer. Hvis du selv er villig til at arbejde for det kan vi på en professionel og værdig måde hjælpe dig til en ny og bedre tilværelse.  

 

Har jeg behov for misbrugsbehandling?

En samtale er gratis og 100 % uforpligtende, men kan være en god hjælp til at afgøre, om der er tale om et behandlingskrævende misbrug.

afklarende-samtale-privat misbrugsbehandling