20899589

Om os

Alkohol- og stofmisbrugsbehandling siden 1994

Formålet med vores alkohol- og misbrugsbehandling er at yde den bedste misbrugsbehandling.

Fundamentet i behandlingen er først og fremmest baseret på kognitiv adfærdsterapi målrettet misbrugsbehandling. Derudover arbejder vi ud fra en række evidens- og erfaringsbaserede metoder og tilgange baseret på forskellige terapeutiske retninger. bl.a. arbejder vi med systemisk, narrativ, løsningsfokuseret og mentaliseringsbaseret tilgang. Vi benytter en vifte af forskellige metoder og tilgange, som tilpasses den enkelte opgave.

Vores mangeårige erfaring inden for misbrugsbehandling har vist, at det er nødvendigt med differentierede tilgange og redskaber, der kan imødekomme forskellige behov. Altså at man anvender metoder og teorier eklektisk i behandlingsarbejdet. Mennesker er forskellige, og der er derfor brug for forskellige tilgange for at opnå de bedste resultater.

Vi evaluerer og udvikler løbende på vores metoder og tilgange, så vi til enhver tid sikre os, at vi er opdateret i forhold til den nyeste viden inden for feltet og vi har en behandling i top kvalitet.

“BEST PRACTICE” – “NO NONSENS” – “STATE OF THE ART”

Der er ingen der vælger at blive afhængige af alkohol eller stoffer.
Afhængighed udvikler sig langsomt over tid og de fleste opdager først de er blevet afhængige, når det er for sent.

Alkohol- og misbrugsbehandling siden 1994

Vi er engagerede misbrugsbehandlere, som brænder for at gøre en forskel. Vores team består af professionelle rådgivere med høj faglighed og mange års erfaring indenfor alkohol- og stofmisbrugsbehandling.

Kontakt os her

Vil du vide mere om vores behandling er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Send en mail eller ring til os, så vender vi tilbage så snart det er muligt.

Mød teamet

Lone Gregers

Misbrugsbehandler og familieterapeut.

Jeg har gennem 30 år arbejdet med alkohol og stof afhængighed i familier både individuelt og i grupper for både afhængige og pårørende, voksne såvel som børn.

Jeg har 20 års erfaring med døgn- dag- og efterbehandling i privat regi samt 10 år i kommunalt regi.

Jeg er uddannet Familie terapeut (systemisk og narrative metoder) og certificeret. addiction counselor fra Rutgers Universitety, School of alcohol and drug studies. Jeg har gruppelederuddannelse for både voksne og børn samt deltaget i COK’s 4 moduler i Indragende metoder for familier og børn.

Jeg har desuden gennem årene deltaget i adskillige kurser, seminarer og konferencer om emnet for at holde mig opdateret.

Steffen Pedersen

Misbrugsbehandler.

Jeg har arbejdet med alkohol- og stofmisbrugsbehandling siden 1994.

Jeg har gennem årene tilegnet mig en solid erfaring i arbejdet med alkohol- og stofmisbrugere samt deres pårørende. Jeg har i årenes løb arbejdet i dag- og døgnbehandling samt i ambulant misbrugsbehandling i såvel privat som kommunalt regi.

Derudover har jeg fungeret som underviser på misbrugsbehandleruddannelser og som supervisor rundt om i landet.

Jeg uddannet i kognitiv adfærdsterapi samt løsningorienteret terapi. Derudover er jeg uddannet misbrugsbehandler fra CENAPS uddannelsen samt Danish Addiction Counselor uddannelsen.